Monday 12 September 2011

MA BICHE ET MOI!: Danas sam poželela...

Vrlo je jednostavno: probudila sam se i pomislila na neke sličice koje sam pre koju nedelju još skinula sa neta, ne znam zašto, tako čačkajući neke stranice sa poželjim predmetima.

Ovih sam dana bila u nekoj gužvi oko uređivanja dnevne sobe te nisam stigla o njima da razmišljam. Ali jutros kad sam se probudila setih se kako bi lepo bilo imati, na primer, ovakav prsten
koji bi se sjajno slagao sa nekoliko novih krpica u podmuklo plavoj boji (na koju sam se, iznenađujuće, potpuno primila ove sezone) i sjajan komplet narukvica koje tu plavu kombinuju sa večnom zlatnom!

ili možda ovakav
koji vapi da se ukombinuje sa mojim omiljenim satom (setimo se Michael Kors lepotice sa jednog od prethodnih postova) i uopšte mojim celokupnim postojanjem. Na sajtu, avaj, piše da je prodat - što samo znači malo uporniju potragu!

Poželela sam zatim nešto sasvim skromno
Accessorize narukvicu do koje ću sasvim lako i doći.

I nešto sasvim neskromno: pošto napomenuh da sam se za vikend intenzivno bavila opremanjem dnevne sobe (o čemu ću za koji dan detaljnije, u reči i slici), poželela sam nešto što sam, doduše, videla još pre nekoliko meseci i od onda samo mislim kako bi mi se (u život) uklopilo, a od jutros baš baš smišljam i neke nezakonite radnje da bih isto i prisvojila jer od ovog vikenda tačno mu znam i mesto



Maison Martin Margiela! interior design...
...ako ima Helena Kristensen (zaista jedna od najlepših na svetu!) hoću i ja!


1 comment: