Thursday 1 September 2011

MA BICHE ET MOI! : Intermezzo

Kratka digresija o ŽELJI:

Moja je sestra prevrnula svet u potrazi za jednim prstenom. Sad tu čuvenu "priču o prstenu" (da, već je dobila navodnike, jer to više nije bilo koja nego THE priča, kao kakav porodični mit, krvna legenda) znaju mnogi iz njenog okruženja. TA priča ima gomilu dragocenih detalja, preokreta pa i suspense momenata ali ja ću je ovde svesti na jednu rečenicu: produživši ruku čak do Njujorka, ona je preko određenog broja ljudi i putanja uspešno završila tu transokeansku misiju!
ET VOILA:


Tirkizni Yves Saint Laurent je na njenoj ruci...
Nama se on može svideti (meni je lično fantastičan). Može nam se ne svideti (sigurna sam da ima i takvih). Ali jedno je sigurno: žena zna šta hoće. SVAKA ČAST!

Nešto manje haute couture izgleda i svakako mnogo manje ekstravagantne istorije je i jedan od mojih pet omiljenih posedovanih predmeta (možda i u prva tri!). 
Istorija je jednostavna (iako je želja bila jednako goooolema i sasvim je moguće da bih i ja na svašta za njega bila spremna, da je bilo potrebe): videla ga u ELLE-u, doletela sa mora, našla i kupila (dodaću, ipak, da je mesec bio čupav čisto da bih naglasila veličinu žrtve, što nije retorički efekat već bedna istina tog jedva-ćemo-se-iščupati leta). 

ET VOILA: 
Michael Kors LEPOTICA! 
Posle više od dve godine i dalje ga svakodnevno nosim, u svim ali svim prilikama; i dalje mi je najbolji sat koji sam videla iako redovno gledam izloge sa novopristiglim; i dalje mi je potpuno nedosadio i nemam želju da ga zamenim.
Vama se može svideti. Može vam se ne svideti (možda malo teže jer je ipak manje ekstravagantan komad). Može vam biti dosadan, običan. Still,  JAKO važan parametar u određivanju koliko sam u toj kupovini pametno postupila: ja koja se svega brzo zasitim (pogotovo onog što posedujem-čuveno prokletstvo), I DALJE ga ŽELIM kao i prvog dana, ne, čak kao i minus prvog dana - dok ga još nisam imala. 
E to je već, priznaćete, uspeh! 






5 comments:

  1. Hahaha dobro je da to nije bio onaj sa izlozbe u Vegasu :)

    ReplyDelete
  2. Zamisli kakva bi onda to tek THE pricetina bila...moramo naci tako neki sa jos ludjom putanjom za stici do, ovo je sad prevazidjeno...:-)

    ReplyDelete
  3. Mislim da nam to nece biti problem :D,ali zamisli da nam prsten trazi Elvis:))))

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Greskom je uklonjen :) rekoh, lepotica od Korsa... mama je insistirala da uzme isti model kao tvoj, ali animalprint leopard i slicno, uzela, ali ne, nisam ja za tu eleganciju...
    cirkoni i silikonska narukvica, MK watch 5509... moja ljubav!

    ReplyDelete